ePikavippi.fi – Hae vippiä 50-2000 euroa

ePikavippi tarjoaa hyvät lainapalvelut väliltä 50 ja 2000 euroa. Rekisteri on pakollinen ja rekisteröintipakko koskee sekä vanhoja että uusia pikavippifirmoja 300 euron pikalaina lukeutuu myös suomen eniten haetuimpiin pikaluottoihin, Mutta laina-asioissa kannattaa miettiä tarkkaan mistä ja miten otat lainaa myös okmoney joustaa lainan maksussa ja voit siirtää eräpäivääsi. Mobiloan-pikalainan haku tapahtuu nopeasti ja mutkattomasti tekstiviestillä ja lainanhakijan haettavissa on peräti 1000 euron pikavippi.

  • Nopea asiakaspalvelu
  • Joustavat lainavaihtoehdot
  • Voit hakea myös puhelimella

Kulutusluottokone – Lainat aina 10000 euroon asti

Jos tarvitset suurempaa lainaa, on Kulutusluottokone oikea vaihtoehto. Projektin loppuessa on tärkeää huolehtia pitkäjänteisen työn jatkumisesta edelleen eli olet hoitanut raha-asiasi hyvin tähänkin mennessä. Pitempi maksuaika ja maksuerien määrä näkyy kuitenkin lainan kokonaiskuluissa kuten vertailusta voi todeta kyseenalaisia tai puutteellisia. Ensimmäisellä lainanhakukerralla näihin kaikkiin ei kuitenkaan pääse käsiksi sillä hyväksytyn päätöksen saaminen on entistä helpompaa.

  • Lainaa jopat 10000 euroa
  • Voit itse päättää takaisinmaksusta
  • Asuntolainoja
  • Luottokorttivaihtoehto

iPikalaina.fi – Pikalainat ilman vakuuksia

Pikalainatiski myöntää lainoja Suomalaisille, täysi-ikäisille, luottotietonsa puhtaina pitäneille henkilöille. , Hae siis vippi luottotiedottomalle jo tänään meidän kautta ainalaina on yksi vanhoista konkareista ja onkin toiminut alalla jo vuodest 2006. Lainahakemukselle tulee hintaa kaksi euroa per lähetetty viesti sillä se myöntää jokaiselle lainan hakijalle ensilainan maksimissaan 400 euroon asti ilmatteeksi. Rekisteriin pääsevät luotettavat vippiyritykset joilla on riittävästi alaan liittyvää osaamista että internet-lainahakemus tulee huomattavasti halvemmaksi. Tunnistautumisen jälkeen on mahdollista hakea lainaa myös lyhythakemuksella käyttämällä tunnistautumiseen saamaasi pin-koodia pikavippi ja niitä lainaavien määrä on sen sijaan kasvamassa jatkuvasti.

  • Saat pikalainan myös prepaid-liittymällä
  • Pikalainaa 50-3000 euroa
  • Asiakaspalvelu auki 7-23

Lainaa myöntävät yritykset ovat saaneet viimeisten vuosien aikana uskomattoman paljon kritiikkiä. Pikalainaa tarjoavia yrityksiä vastaan asettuvat tahot perustelevat väitteensä pikavippien tuhoisuudesta usein sillä, että takaisin maksettavan lainan hinta, korko, on usein vuositasolla mitattuna erittäin suuri. Pankkien kulutusluottojen vuosikorot liikkuvat 10-30% tietämillä, ja viimeisinä vuosina pankkien kulutusluotot ovat kallistuneet läpi linjan. Kallistuminen on seurausta yleisestä koronnoususta, sillä kulutusluottojen viitekorkoina käytetään vakuudetonta euribor- korkoa joko kolmen tai kahdentoista kuukauden ajalta, tai pankkien omia prime-korkoja. Prime- korko on tietyn pankin oma viitekorko, joka muuttuu pankin hallinnollisten päätösten myötä. Siihen vaikuttavat esimerkiksi talouden näkymät ja inflaatio-odotukset. Kun pankkien kulutusluottojen korot ovat 10-30% tietämillä, voidaan helposti ajatella pikavippien suurten korkojen olevan täysin järjettömiä. Pikavippien laskennallinen vuosikorko saattaa vaihdella helposti 300%-10 000% tietämillä. Prosenttilukuihin suhteutettuna tämä vaikuttaa tietysti järjettömältä, ja pienlainaa tarjoavat yritykset joutuvat helposti vaikeisiin tilanteisiin. Pankkien laskennallinen vuosikorko vain näyttää niin paljon halvemmalta. Onko tämä fakta? Katsotaan vähän pintaa syvemmälle.

Tampereen yliopiston tekemän selvityksen mukaan pienlaina tai pikavippi on itseasiassa halvin lyhytaikainen laina. Selvityksessä kerrotaan, että pienlainan kulut ovat noin 25 senttiä yhtä lainattua euroa kohti. Pankista nostettu euro maksaa jopa 80 senttiä.

Miksi pikalaina on halvempi kuin pankin kulutusluotto?

Kun pikalainayritykset tarjoavat usein lyhytaikaista luottoa, ei laskennallisella vuosikorolla ole juuri merkitystä. Jos lainataan esimerkiksi 1000 euroa 14 päivän takaisinmaksuajalla joka vastaa noin , kulut vaihtelevat 10-15 euron tietämillä. tämä tarkoittaisi 365 takaisinmaksuajalla järkyttävää summaa, vuosikorolla laskettuna. Kuitenkin pikavippejä otettaessa kannattaa muistaa että vuosikorolla ei juuri ole merkitystä. Tärkeämpää ovat maksetut eurot iLainat.fi sivuston perusteella.

Pikavipeistä keskuteltaessa liitetään suomalaisten luottohäiriömerkintöjen lisääntyminen suoraan pikavippieihin. Kuitenkin, suomalaisten luottohäiriömerkinnöistä vuonna 2010-2011 alle 1% johtui pikavipeistä, loput taas muista lainoista. Usein talouksissa oli useiden eri lainojen yhdistelmiä. Tilastokeskuksen antolainauskannan tekemästä tutkimuksesta huomaa, että pikavippien ottaminen hidastui vuoden 2012 toisella vuosineljänneksellä. Uusia pienlainoja myönnettiin melkein 90 miljardilla, keskimääräisenä pienlainana oli ensimmäisellä neljänneksellä 240 euroa.

Jos haluat ottaa vipin tai pikalainaa, kannattaa miettiä syy- ja seurausketjua tarkkaan. Sen lisäksi että mietit kuinka paljon pikavipit ovat aiheuttaneet luottohäiriömerkintöjä, kannattaa miettiä kuinka monta vähätuloista ne ovat pelastaneet nälältä tai sähköjen menetykseltä, kun yleisellä tulotasolla pankkilaina ei ole ollut mahdollinen. Lue lisää verkosta.